Czy ktos z Panstwa posyla swoje dziecko do żłobka lub też Klubu Malucha w Grodziku lub okolicy ?
Bylalabym wdzieczna za opinie :)
żłobek / klubik malucha ?
• Strona 1 z 1
żłobek / klubik malucha ?Czy ktos z Panstwa posyla swoje dziecko do żłobka lub też Klubu Malucha w Grodziku lub okolicy ?
Bylalabym wdzieczna za opinie :)
Re: żłobek / klubik malucha ?Wiem że w milanówku jest klubik dziecka LUlandia słyszałam o nim bardzo dobre opinie.
My w tym roku szukaliśmy przedszkola i zapisaliśmy naszego skarba do Tosi i Franka...
Re: żłobek / klubik malucha ?Witam,
nasz Nikoś uczęszcza do Leśnych Skrzatów w Podkowie Leśnej. 600zł. za miesiąc z całodziennym wyżywieniem. Więcej info na stronie www.lesneskrzaty.pl Od września będzie uczęszczał do Wesołego Autobusu koło ronda w Książenicach - dopiero w październiku będę mogła cokolwiek napisać.
Re: żłobek / klubik malucha ?to dosyć tanio, w Wesołym Autobusie będzie drożej.
Czy są jakieś wady Leśnych Skrzatów? Nie mogłem znaleść na stronie ile jest grup, czy jest podział wiekowy itd. ich strona wygląda ślicznie... Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: żłobek / klubik malucha ?Nie ma podziału na grupy. Przedszkole działa dopiero od września 2010r. i jest około pięcioro dzieci na cały dzień. Najmłodsze w kwietniu skończyły 2 latka, starsze są w wieku 3-5 lat. 2-3 dzieci przychodzi też podobno na godziny, sporadycznie. Przedszkole mieści się w willi, mają ogrodzony teren i fajny plac zabaw. Nasz Niko jest bardzo zadowolony. Wad jak na razie nie widzę. A stronę mają faktycznie prześliczną :)
• Strona 1 z 1
Powrót do Nasze forum - ogłoszenia Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości |
|