Tak, to prawda. Pani Sołtys nie będzie startowała w najbliższych wyborach - informację przekazała na spotkaniu wigilijnym.
pozdrawiam
Łukasz
WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Re: WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Tak, to prawda. Pani Sołtys nie będzie startowała w najbliższych wyborach - informację przekazała na spotkaniu wigilijnym.
pozdrawiam Łukasz
Re: WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Witam.
Mam pytanie do Pana Marka Zdunkiewicza. Czy zgodziłby się Pan kandydować na sołtysa wsi Opypy? Mieszkam w Opypach na ul. Gez.Z.Gilewicza od 14 lat. Byłem jednym z pierwszych tzw. nowych mieszkańców, którzy postanowili tutaj się osiedlić z całą rodziną. W obecnym czasie potrzeba nam mieszkańcom wsi, sołtysa, który nie będzie w konflikcie z urzędem gminy, który zadba o nasze wiejskie sprawy a nie zakładanie stowarzyszenia, które na dobrą sprawę nic nie wnosi. Uważam, że prowadzenie sklepu to też pewne obowiązki, na sprawy wiejskie nie starcza już czasu. Dlatego chcę aby nowy sołtys nie był wybierany z łapanki tylko ze świadomej chęci działania na rzecz nas wszystkich mieszkańców Opyp. Pozdrawiam Romek
Re: WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Panie Romku,odpowiadając na Pana pytanie pragnę poinformować wszystkich mieszkańców naszego sołectwa, że rozważam taką propozycję.
Ale to czy będę kandydować zależy również od woli mieszkańców.
Re: WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Witam, poprę kandydaturę Pana Marka Zdunkiewicza w wyborach na sołtysa i chciałbym aby w nich startował. Uważam, że ma świetne predyspozycje na to stanowisko.
Proszę użytkowników naszego forum aby wypowiedzieli się na temat ewentualnej kandydatury Pana Marka na sołtysa. Pozdrawiam Piotr Karolak
Re: WYBORY SOŁTYSA --- WAŻNE!!!Panie Marku, bardzo dziękuję za szybka odpowiedź. Z mojej strony jak i rodziny oraz moich najbliższych sąsiadów, ma Pan pełne poparcie. Myślę, że w tym roku o wyborach sołtysa, dowiedzą się wszyscy mieszkańcy Opyp a nie tylko wybrani.
Pozdrawiam Romek
|
|